PDA

View Full Version : Zmeda Na Chatu

sand
06-03-2007, 11:51
Morda ni prav, da malo pokritiziram glede vedenja nekaterih igralcev in igralk taroka na chatu. Lepo in prav je, ko prideš na chat, da pozdraviš nekatere soigralce, ki jih poznaš s toplo besedo in tudi s kakšnim smeškom.
No ravno tu pa se mi ne zdi prav, da si nekateri igralci-igralke dobesedno chat lastijo. Zakaj? Ne zdi se mi namreč prav, da je enih par oseb dobesedno zasvojenih s temi čustvenimi simboli (smeškoti-poljubčki itd...). Vse lepo in prav to je zelo lepo do neke pametne mere. Zakaj tej osebi, ki pošilja ali lepi te simbole na chatu ni dovolj eden ali dva simbola ampak jih mora nalepiti tudi do 50.
Potem mu jih drugi in tretji itd.. vrne v enakem številu ali pa še več. (morda hoče kdo s tem pokazati svojo osebnost). Kaj pa ostali igralci, ki bi radi sklicali kakšno igro? Ja naj jo pa skliče bo morda kdo rekel-kdo ti pa brani.
Pa smo spet tam. Kako pa naj skličem igro, če je pa chat poln samih smeškotov-simbolov. Moje vabilo v igro morda traja samo sekundo ali pa delček. Nekdo bo spet rekel, če ti radijska postaja ni všeč daj na drugo ali pa ugasni radio. To sem tudi storil tako, da na chat hodim zelo poredko , če ni nujno.
Morda bi lahko tudi skrbniki taroka tukaj kaj rekli in bi mogoče koga na lep način malo opozorili, da smo še drugi igralci, ki bi radi uporabljali chat še med drugim tudi za sklic igre.
Vsem igralkam in igralcem se opravičujem, če sem koga užalil in vam želim veliko dobrih iger.

sand :mad:

Poly
06-03-2007, 16:40
Sand, o tem kar si napisu, je bila že tema na prejšnjem forumu, vendar se nekaterih nič ne prime in si res dobesedno lastijo chat za pošiljanje raznoraznih smajlijev in to v količini, ki že presega mero dobrega okusa (hočejo biti glavni in opaženi). Očitno ne vedo čemu chat služi.

LP, Poly

Damjan_
06-03-2007, 17:53
Se popolnoma strinjam s predhodnikoma, včasih res ni več moč nikogar kulturno pozdraviti, včasih pa tudi spregledaš kak pozdrav in jih kasneje slišiš ... :rolleyes:
V tekmovalni klepetalnici je bilo mnogo mnogo bolje!