PDA

View Full Version : mond

mera
12-03-2007, 13:24
včeraj na tekmi mi je igralec,ki je igral z mano namerno odvzel monda(POTEM MI PA REČE SORRY),kar se mi zdi zelo nekorektno od njega saj potem sploh sploh ne veš komu v igri naj bi zaupal,če že lastnemu soigralcu ne moreš.nič ne rečem .če imaš zadnjega taroka,takrat ti tudi ne preostane drugega,vendar da se gre soigralcu za vzeti monda,da bi se mu približal na razprtedelnici tega res ne razumem in to ni nikakršen ferplay.tudi to bi zastopil,če še nebi vedel da sva skupaj,vendar je to že vedel.vem das sedaj kadar koli bom igral z njim mu ne bom pomagal v igri in bom na vsak način poskušal odigrati proti njemu.
do sedaj sem zmeraj igral pošteno,vendar z njim ne bom nikoli več.
z vsemi ostalimi pa brez problema.

lep pozdrav peter

IvaVe
13-03-2007, 12:30
:) juhu jaz sem tudi to nardila lani "nekomu" (bi napisala ime pa jih ima več)ampak nenamerno pa ti moram priznat, da mi ni žal - zakaj? ne vpraš !!! (ob priliki mu bom spet)..

mera pa brez zamere :)

Damijan
14-03-2007, 06:07
Tar se pogovarjate, kot da bi vam kdo liziko vzel.

BingaBonga
13-04-2007, 13:56
Mene pa zanima:
Ko se igra v 4, se sam rufas, vzames kralja, v talonu pa pustis 21. Kralj gre okoli. Ali vseeno pises - 21, ceprav je 21 pristala pri tebi?

Meni se zdi logicno da ja! Ziujo

Damjan_
13-04-2007, 17:39
Meni se je to zadnjič zgodilo in NISEM pisal dol ... :)
Je pa verjetno res, da je tu pri različnih igralcih različno, stvar dogovora, če igraš v živo ...
Nasploh opažam, pa ne samo jaz, da odvzetega monda računalnik ne upošteva vedno pravilno.

Aleks
13-04-2007, 18:19
Če se zarufaš in ti gre rufani krakj okoli, ne pišeš monda v minus. To se še meni ni zgodilo.LP vsem prijateljem taroka

bab
04-03-2008, 08:11
Zadnje čase se mi redno dogaja pri igranju v 4, da mi moj soigralec vzame monda - namerno, brez vsakega opravičila. Sem mislila, da bo sedaj, kaj bolje, ko je članstvo bolj urejeno, pa ni prav nobene razlike. Najbolj luštno je bilo na začetku, ko smo se še vsi poznali in smo tarok igrali tako kot se igra, z veseljem in pošteno borbo. Zdaj pa res ne veš, kako bi igral, sploh če še tvoj soigralec igra proti tebi. Pa da ne bo pomote, niso samo soigralci taki, tudi soigralke so med njimi. Žalostno, kaj so ljudje vse pripravljeni naredit za boljše mesto na lestvici. Jaz še vedno igram samo za svoje veselje in sem res žalostna, ko naletim na take primere. Veliko dobrih iger s pravimi igralci taroka. čao
bab