View Full Version : Problem pri pisanju v forum
Nekateri obiskovalci foruma ste opozorili, da imate težave pri pisanju v forum in sicer pride ob vpisu do 'odjave'.
Problem je povezan s piškotki. Predlagam, da najprej v brskalniku pobrišete piškotke. Preverite tudi, če imate piškotke omogočene (varnostno stopnjo in zasebnost nastavite na srednjo).
Pravi vzrok za težavo še raziskujemo in ko bo kaj več znanega, sporočimo.
pri prijavi nimam nobenih težav v kolkor se prijavim na prvi strani, ki se odpre na forumu. V kolikor to poizkusim kasneje se ne morem prijaviti
lp
LEP DAN !
Tudi jaz nimam nobenih problemov pri pisanju v forum. Ob odjavi s foruma, pa se tako piškotki pobrišejo !
Vsekakor je novi forum estetsko bolj obdelan, lepši in preglednejši.
:cool:
Juhuuu, končno sem prišla not! Ja, pojedla piškotke, pa je blo. Torej vse je novo, vse se sveti, sam še igrat je treba.
jaz nimam problema za pisanje na forumu ampak mi gesla nikakor noče shraniti.ima kdo kakšno idejo?
LEP POZDRAV !
Hvala enako mera, vedno, ko se hočeš prijaviti v forum, moraš napisati geslo in svoje uporabniško ime, ki pa se sicer pojavi takoj, ko napišeš prvo črko !:) ¨ Pa kljub temu mislim, da to ni kak večji problem !
Čao in veliko uspehov pri igranju taroka !:cool:
Tudi jaz nimam nobenih težav pri vpisu v forum, tako, da so res krivi piškotki, če niso vklopjeni. LP vsem prijateljem taroka.
no...sem tudi jaz mela problem s piškotki :( ampak...zdaj zgleda laufa :) se moram takoj pofočkat tu, hehe ...
Opažam, da imam tudi jaz problem, zato ponovno poskušam .
Pozdrav
Vera
nobenih problemov pri pisanju na forum...razen da posti prihajajo objavljeni 1 dan kasneje...
coookije-piskote pa ITAK brisem vedno...oz.sproti:D
lep pozdrav vsem tarokasem
soseda
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.