View Full Version : Liga 2007
Vpis v ligo 2007 bo potekal od 1.feb.2007 do 8.feb.2007. Več o vpisnih pogojih in tekmovanju si oglejte na strani http://www.tarok.net/tekmovanje.php .
Za enkrat sem zasledila samo možnost prijave v ligo, o tem, kdaj bo dejansko potekala pa še ne. Pa me zanima, kdaj bo to znano,pa ne, da bi bila zgolj ''firbčna'' ma imam pač manjši problem, kar se delavnika tiče in za kompenzacijo moram v naprej opozorit sodelavce :) oziroma bi bila stvar rešena že pri oddaji mesečne razpoložljivost, tako da se za vsako informacijo že v naprej zahvaljujem
LP
Kdaj bo potekala liga je napisano v Pravilniku o tekmovanju. V TRI v torek, v STIRI v nedeljo. Na strani Potek lige 2007 (http://www.tarok.net/liga2007.php) je napisan tudi datum začetka lige. Če bo potekalo 'po načrtu', bi se naj liga končala v začetku junija.
Slavko, začetek junija ali začetek marca?
Liga se bo začela prvi vikend v marcu (4. marec je nedelja), končala pa naj bi se začetek junija, tako piše tudi v rubriki Tekmovanje, Potek lige 2006/2007. (http://www.tarok.net/liga2007.php)
Slavko, pozdrav!
Mene pa zanima, če v je tudi v ligi potrebno imeti nastavljeno možnost odpiranja igre? V normalnem igranju lahko sicer prijavim igro vendar se nobeden ne more priključit in sem zato rdeč. Ker se liga kmalu začne, prosim za hiter odgovor. Hvala,
lep pozdrav Coach
Ja seveda, saj boš v ligi tudi sklicatelj občasno. Imaš ene tri tedne da zadevo urediš.
Mala statistična zanimivost letošnje lige.
Skupaj prijavljeno: 534 igralcev, od tega 370 novincev
V obe ligi prijavljeno: 215 igralcev od tega 139 novincev
Igralci so prijavljeni iz 184 krajev. Kraji iz katerih so najpogosteje prijavljeni igralci so:
Ljubljana 79
Maribor 57
Celje 17
Ruše 14
Jesenice 13
Velenje 13
Kranj 12
Kamnik 11
Ptuj 9
Domžale 8
Vsem želim dobre karte, predvsem novincem pa bolj resno udeležbo kot lani.
Mremre lepo da si naredil statistiko, samo mislim, da nimaš pravih podatkov. Sicer nisem siguren in tega ne trdim, samo vem, da jih je dosti, ki so lani tekmovali in so ostali v kvalifikacijski ligi, bodisi zaradi slabih iger, oziroma, da niso vse tekme odigrali. Med njimi sem namreč tudi jaz in sem ravno tako noivinec. Mogoče pa imaš tudi prave podtake. Kdo ve? :) :)
Mala statistična zanimivost letošnje lige.
Skupaj prijavljeno: 534 igralcev, od tega 370 novincev
V obe ligi prijavljeno: 215 igralcev od tega 139 novincev
Igralci so prijavljeni iz 184 krajev. Kraji iz katerih so najpogosteje prijavljeni igralci so:
Ljubljana 79
Maribor 57
Celje 17
Ruše 14
Jesenice 13
Velenje 13
Kranj 12
Kamnik 11
Ptuj 9
Domžale 8
Vsem želim dobre karte, predvsem novincem pa bolj resno udeležbo kot lani.
Murska Sobota 3....ali nas je več??
Aleks,
med novince so šteti na novo prijavljeni igralci. Ne vem kako si zaključil, da si med novinci (lani si bil v obeh ligah). Tudi sam sem ostal za las v kvalifikacijski skupini, pa ravno tako nisem štet med novince.
RobertH, Murska Sobota = 5
Ja, hvala za pojasnilo. Nisem bil siguren, če je tako.
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.