View Full Version : Kaj pomenijo ....
BingaBonga
13-04-2007, 13:07
nazivi na forumu:
1. novinec npr.
2. Zakaj pri mojem nicku ni nobene *, pa imam ze 100 postov?
Hvala :D
BingaBonga
22-04-2007, 21:26
140 postov mam ze, pa se nobene * ? To ni prou, ne in ne! Eni majo sam po 2 posta pa ze kar 2 + 1/2 **, zravn pa se pripis: novinec.
Tut k sm bla jest 'novinec' ni blo nubene *! Sej mi ni treba odgovort, kr sama neki razmislam! :D
BingaBonga
30-04-2007, 09:37
Jupi jupi jeeeaaaaa :D
* * * mam, is belga zlata! No, bi mela rajs is rumenga zlata, pa ce ih ni!
Hvala useen! :D
Majerhold
01-05-2007, 23:30
O Jezus, Binga Bonga, če ti pa zvezdice res toliko pomenijo, potem pa veselo piši svoje kratke poste naprej, pa boš imala v kratkem res pozlačene, kot si želiš. Takole so nekoč zapisali:
"You see, stars are broken little guys,
Hanging on to all with a glow,
Stars are my tears that hang in the night.
So, you see, stars can't really fly."
Torej: many ***** by Majerhold
BingaBonga
02-05-2007, 16:37
Majerhod :D
Hvala, res lepa poezijica! Pa jo razumes, al si kr tko neki objavu? http://www.tarok.org/forum/images/icons/icon5.gif
Pa o cem poje ... nej bo to najina skriunost, a ne? Kr nej jih mal mika! :D
Ja, ne, no, ne vem, ampak, a ves, k vidm druge vse ozvezdene, jest pa nc, mi kr zaure! Sele ko mam **** se pocutm kt en mali generalcek, en mali Napoleoncek! Mi je prou lepo, res! :D
Majerhold
02-05-2007, 21:19
Pomen te kitice, Binga Bonga je verjetno znan vsem, ki količkaj obvladajo angleščino, metafora malo bolj vredne poezije (to je pa že težje), pa je kot pregovor, kot puščica ali skrita ost in je naperjena proti družbi ali posamezniku, zato ne more biti najina skrivnost. Mexi, mi posodiš svojo paličico, meni že pojenjuje sapa!
L.P. Majer
BingaBonga
01-06-2010, 10:07
Pritozba
Imam ze najmanj 8000 prispevkov pa se vedno samo 3 *** !
A se tuki nic ne premika? A ***** zavisijo od neumnosti prispevka?
Hocem, da se mi doda nova *, ce ne ne napisem niti enga vica vec! :D
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.