View Full Version : Pohvala
Lep Pozdrav!vesel Sem,da Sm Najdu Tarok Na Netu.res Veliko Pohval O Za Vse Tiste,ki So Naredili Tako Dober Program.komaj čakam Da Se Igra Začne.lp
Imperius
07-02-2007, 17:48
jaz pa komaj čakam, da se igra konča.... da potem lahko novo začnem...;)
Ja tako bom rekel. Res je, da so vsi ki so ustvarjali vse o NA*EM taroku vložili ogromno truda v to in jim grejo vse čestitke in pohvale. Mi, kateri pa uporabljamo igro in forum taroka, pa se moramo potruditi, da jim njihovo zaupanje vrnemo v največji možni meri. LP vsem prijateljem taroka.
:pSpostovani prosim vas , če bi bili tako dobri in mi pokazali pot do top liste . Sem sama iskala, pa imam očitno premalo znanja, da bi našla pot do tja.Zavedam se, da imate z drugimi stvarmi ogromno dela, ampak ne vidim druge poti .da bi rešila to meni neznano pot. Istočasno pa bi vas vprašala, zakaj niste uvedli članarine ,kot se je govorilo, saj vendar nihče ni dolžan delati zastonj. Če tudi bo članarina bom rada igrala tarok saj v njem uživam. Zelo vam bom hvaležna ,če mi boste pomagali . :p moj email abricman@gmail.com
maticdare
15-02-2007, 21:00
Anab poti do top liste nisi našla,ker je ni. Top liste namreč že nekaj časa ni,so pa obljube(že,kar nekaj časa),da kmalu spet bo!:)
Anab poti do top liste nisi našla,ker je ni. Top liste namreč že nekaj časa ni,so pa obljube(že,kar nekaj časa),da kmalu spet bo!:)
Anab najbrž misli, da top lista že obstaja, ker tekmovalci že imamo bele zvezdice.
Ūe malo potrpimo, pa bo tudi top lista:D
LP, Poly
Anab,
top lista žal še ni ponovno aktivirana. Vem, da si nekateri želite dodatne možnosti tudi doplačati. Dela se na tem in upam, da bo kmalu. Pričakujem, da bo s tem tudi več reda in večja preglednost.
:) Hvala za odgovor .
Z veseljem bom sodelovala v vseh vaših nadaljnih korakih v zvezi s tarokom . Ja , poly je kar prav razumela, da sem mislila, da top že obstaja saj nas ima že mnogo zvezdice- bele, priznam ,da so nam dale vzpodbudo in še večje veselje do igranja.
Upam ,da ne bom preveč nadležna če vam zastavim še eno vprašanje. Sedaj imam 3 bele zvezdice, ker nekaj dni ne bom mogla igrati, zaradi zdravstvenih težav, sprašujem ali mi bodo te priigrane v enem tednu odvzete.:confused:
Obljubim, da vas ne bom več nadlegovala z za vas nepomembnimi vprašanji saj imate že itak preveč dela zaradi nas . Za vse dosedanje odgovore od srca hvala .
Zdravi ostanite in lepo se imejte
:) :) :) :)
Gospod Slavko !
Mene pa zanima ali je res,da bo v kratkem tarok plačljiv ? Če je to res, pozdravljam to odločitev saj predvidevam, da se bo potem naredila selekcija med resnimi in neresnimi igralci.
Za odgovor se Vam vnaprej zahvaljujem.
LP in bodite odlični še naprej! messi
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.