PDA

View Full Version : Zaključek lige 2006/2007

Slavko
23-06-2007, 07:11
Zaključek Tarok.net lige 2006/2007 bo 15.sep.2007.
Podrobnejse informacije boste prejeli v vabilu.

BingaBonga
10-09-2007, 14:24
Slaaaavkooooo

Jaz se kar tukaj prijavim!!! Torej se vidimo 15.9. Zivjo! :p :p

Poly
10-09-2007, 15:17
Binga, a si mogoče zgrešila način prijave? Upam, da si tukaj samo potrdila udeležbo, da ne bi ostala brez stola:D :D :D :D :D

BingaBonga
11-09-2007, 17:15
Poezijica za Poly

Poly je bila v tarok soli,
od Binge se je veliko naucila
ker jo je kar naprej s taroki morila!

15.9. se bova v taroku pomerili,
upam, da se ne bova cmerali,
ker ce bodo kaksni fantje nagajali,
jih bova po riti fajn nazgali!
----------------------------
Resno vprasanje:

Ko igramo tarok, tisti ki niso tekmovali ne vedo za ta tarok praznik!
Vprasanje: A lohk tist, ki ni tekmoval, pride na to srecanje? :confused: Ce lohk, pol morte tuki kej ubjaut, k jest sm ze sita dajat napotke! :p

No tko! Ciaaaaaao ..... Ce ne bo stola zame prosim, ce mi kdo vljudno odstopi svoj kolen! :D

BingaBonga
18-09-2007, 21:33
CESTITKE, CESTITKE in se 100 x CESTITKE

SLAVKU in vsem, ki so pripravili odlicno srecanje v Podcetrtku, v soboto 15.9.2007.

Stvar je bila na zelo visokem nivoju:
1. Prekrasna pokrajina;
2. Gostisce Jelenov greben;
3. Super hrana: odlicna goveja (gobova / ne jem) juha na pretek, belo + rdece vino in radenska, super jelenovi zrezki, pohan puran, odlicen krompir, zelenjava, priloge, ogromno mesane solate, velik jabolcno-skutin strudel, ob 24. uri super juha-enoloncnica .... pa se pa se! Vse v izobilju, na prelepih kroznikih, servetke, vilcke in nozki ... no, tko je men usec!!!
4. Muzka: pohvale Borutu;
5. Prireditev sama s podelitvijo nagrad, govori, pijaznost osebja, organizacija .... super vse super!

Ostala sem se v nedeljo in se kopala v bivsih Atomskih toplicah. Potem sem bila do mal prejle pri moji prijateljici v Novi Stifti, nazaj grede pa KONC SVETA!!! Tolk je lil od Unca do Postojne, da se mi je zdelo, da se po reki vozim!!!

No, pa pustimo to! Jutri bo na mojmemu forumu veliko slik z opisom itd, tuki: http://binga-bonga.forumfree.net/?t=20661636

Celotno podelitev pokalov in nagrad sem snemala z video kamero. Kdor hoce imeti kaseto (ker nimam digitalne), naj mi pusti privat sporocilo TUKI, jo bom presnela in nekako poslala!!!

Hvala organizatorjem za prelep vecer!