View Full Version : Nadgradnja, ver. 0.3602
Nadgradite program na verzijo 0.3602 (v programu pritisnite tipko F3).
V programu ni omembe vrednih sprememb, vendar bo stara verzija kmalu prenehala delovati.
vladek26
26-06-2007, 09:37
Živjo
naredil sem nadgradnjo,in tisti dan je bilo vse OK.Nasljedni dan pa na kateri koli mizi sem hotel igrati je biloa rdeča pika.Lepo prosim za pojasnilo,kaj da naredim
Veliko uspeha še naprej
vladek26
Imel sem podoben problem, samo, da nisem do miz niti prišel. Odstranil sem program, ter ga ponovno inštaliral s spletne strani. Potem ni bilo več težav. Upam, da se bo tudi pri tebi obneslo
Vceraj se je nekaj zgodilo ker imam vedno iste mize odprte(ki pa seveda niso).Drugih mi ne pokaze,ceprav na igralnem portalu vidim da so osprte.Prav tako noben igralec ne more k meni v igro,ce sem skliccatelj.Kaksna navodila za naprej?
hvala in lp
BingaBonga
26-06-2007, 12:03
Ja Vladek, je prav tako.
Danes ponoci sem na Igralnem portalu videla napisana nicke praznih miz, potem pa jih na zelenem taroku ni bilo. Potem so vsi igrali sami, jaz tudi, ker noben ni mogel nikamor.
Danes sem ta star program pobrisala, nastelala novega pa so vedno gor napisana ista imena kot vceraj: Alexijo, Amelie, Tejka, Silvatica, Janijb, Rozi.... torej: NEKI NE STIMA!!! Zivjo :confused: :D
Eichmann
26-06-2007, 13:52
Program se ob online upgrade-u ne posodobi, javi da pride do napake. Zato sem celotno stvar izbrisal ter na novo nalozil najnovejso verzijo. Se vedno ko zazenem mi spodaj levo pise naj pritisnem F3 za posodobitev, ko pa pritisnem mi napise da je verzija ki jo uporabljam najnovejsa, tako da program je nadgrajen. Problem pa nastane, ko pogledam seznam prostih miz, le-te so vsakic enake, tudi stanje igre je enako (npr. vedno je: "23:11 v4-3 ALEXIJO - 16/12") in se par drugih. Ce sem sklicatelj nikoli nihce ne pride igrat, kar se prej ni dogajalo...
Le kaj bi lahko bilo narobe, prosim za nasvet
lp
vladek26
26-06-2007, 15:41
Imel sem podoben problem, samo, da nisem do miz niti prišel. Odstranil sem program, ter ga ponovno inštaliral s spletne strani. Potem ni bilo več težav. Upam, da se bo tudi pri tebi obneslo
Jaz sem ga tudi ponovno inštaliral in nič.NEDELA. poglej tudi drugi imajo takšne probleme kot jaz.
tole bi moral Administrator popravit
lp
Napaka zaradi povezave se trenutno še raziskuje. Ko bo odpravljena, boste tukaj obveščeni.
kaj naj recem,hvala
sedaj dela:D
lp
Napaka v zvezi s povezovanjem je odpravljena.
(Zgleda, da bo še treba pogledati top listo, vendar to bo jutri).
Tudi ce top lista in zvezdice ne delajo,samo da se da igrat pa je v redu.Vsaj zame.
lp
vladek26
27-06-2007, 11:42
Hvala za odpravljeno napako,samo pri meni nedela sedaj ton.Ne slišim Ležim in Naprej
lp
Na voljo je novi popravek verzije (0.3605). Popravek se nanaša na določanje točk za 'web top listo'. Namreč bilo je nekaj pritožb v zvezi s številom točk. Lahko se sicer še zgodo, da morebiti kdaj ne bo vpisalo točk, vendar kakor so pokazali testi, bi zdaj naj bilo precej bolje.
Popravek je nujen za tiste, ki želite pridobivati točke za web top listo.
Se nekaj napotkov glede nadgradnje. Operacijski sistem Windows XP in novejši imajo dve možnosti prijave v sistem: kot administrator in kot gost. V določenih primerih Windows ne dovoli nadgradnje kot gost. Če program nalagate prvič in ga želite uporabljati kot gost, ga po inštalaciji ne zaganjate kot administrator, ker kasneje ne bo mogel dostopati do nekaterih datotek (NASTA.DAT, REGIS.DAT, LISTA.DAT, ...). Če boste kot gost v Windowsih imeli težave s prijavo, potem naj administrator pobriše omenjene datoteke.
Se en popravek bo treba naložiti. Namreč v predhodnem popravku program javlja, da kao nista redni član (tudi tistim, ki ste).
Zato prosim naložite verzijo 0.3607. Hvala za razumevanje.
BingaBonga
20-12-2007, 10:50
Slavkoooo, sem prtislna, ga je nastimu, toda novega se ni nic zgodl! Evo!
Lep pozdrav! :D
Nocoj, ko sem igrala, sem bila sklicatelj.
K moji igri sta prišla dva igralca.
V 4. igri ko smo vse napovedali je bilo potrebno vrč prvo karto vendra je sploh nisem mogla niti ene od 16 kart.
Razen pozdrava v prvi igri na chat nismo popolnoma nič drugega pisali. Soigralcem pa je samo piskalo, ko sem pritiskala na miško.
Slavko lepo te prosm, povej kako h***** naj naložim novo verzijo...
javlja mi, da je geslo/u.n. napačno??
Hvala!
Pa če si prišel do gesla, potem že imaš nekaj naloženega. Katero verzijo, pa vidiš v začetnem okencu... Če je stara verzija, potem je bolje jo pobrisati. Novo pa naložiti v novo mapo, npr D:\tarok2008
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.