PDA

View Full Version : Srečanje V Laškem- Domovini Dobrega Piva

messi
15-07-2007, 20:02
Spostovane Tarokasice In Tarokasi !

Ker Vidim, Da Je Cas Srečanj In Piknikov Vam Sporocam, Da Bo 08.septembra 2007 Srecanje In Turnir V Taroku V Recici Pri Laskem. Vec Boste Izvedeli Na Tem Forumu V Mesecu Avgustu.

ŽE VNAPREJ PRISRCNO VABLJENI !

Lep Pozdrav Messi

BingaBonga
20-07-2007, 16:08
Jeeea, jeeeaa :D pridem!
Ker ..... ne povem zakaj!!! :D
Kr nej vs muc! :D

Mexi
22-07-2007, 17:32
Ej jej jej, žal imamo takrat že en turnir, in sicer v Hočah, dva na dan pa je mal velik. Mogoč se vidimo ob povratku. Sam glede piva Peri ni čist ziher :p

BingaBonga
05-09-2007, 12:52
Ojoooj, se oproscam, pomesala sem ta piknik s tistim, ki bo 15.9.
Torej najavljam, da ne pridem!

Fajn se mejte! :p

pinokio
09-09-2007, 09:29
[B]LEP POZDRAV !
Najprej vse čestitke messi-ju, jure-tu77 in danilc-u za organizacijo prvega srečanja na območju Laškega ! Bilo je res prijetno, družabno in nepozabno srečanje, na katerem se je počelo vse mogoče, le tarok se ni igral, kar je popolnoma prav ! Srečanja so namenjena predvsem druženju in medsebojnemu spoznavanju ! Vsem, ki se niste udeležili omenjenega srečanja iz kakršnihkoli razlogov je lahko " presneto " žal ?:rolleyes:
V upanju, da se naslednje leto spet dobimo v domovini " piva in cvetja " še enkrat hvala organizatorjem !
P.S.: Kdo od udeležencem želi fotografije, ki jih je kar nekaj, se mi naj javi na
moj e-mail: tone55ster@gmail.com

Lepe karte in na skorajšnje snidenje ! :)

messi
10-09-2007, 09:14
Pinokio hvala lepa za čestitke.

Upam , da sta oba z Mileno 58 uživala in da se prihodnje leto zopet vidimo.

LP messi

pinokio
11-09-2007, 11:13
LEP DAN !
Mislim, da smo se narobe razumeli glede fotografij s srečanja v Laškem. Napisal sem, da FOTOGRAFIJE LAHKO DOBIJO LE UDELEŽENCI SREČANJA !
Hvala za razumevanje in lepe karte vsem !

:confused:

srce24
11-09-2007, 20:09
Res je, v Laškem je bilo suuuuuuuuuuper!! Na karte nihče niti pomislil ni!!
Bravo, fantje!! ;)

Srce24

BRNI
14-09-2007, 14:48
Jurij77,messi in danilc bilo je superca ;) Sproščeno vzdušje, smeh,.... da o čudovitem razgledu čez mrežo ne govorimo :) ane punce da je bilo mikavno za oči :p
V zahvalo vsakemu enga poljubčka.