View Full Version : Prekinjanje
maticdare
07-02-2007, 22:22
V zadnjih dneh opažam nenavadno veliko težav s prekinjanjem povezave .Upam,da je to prehodno,saj bododo v nasprotnem velike težave pri igranju lige.Naj poudarim,da nimam nobenega programa, ki bi lahko motil.
Meni prekine internetno povezavo vsake 24 ur (menda zato, ker se mi zamenja IP številka) (adsl). Ali lahko preprečim, da se bi mi to zgodilo ravno sredi tekme tako, da pred tekmo preprosto prekinem povezavo, da mi začne na novo šteti 24 ur? Malo preveč enostavno se mi to zdi ... Ne mi rečt, naj resetiram računalo, ker se mi včasih nočejo windowsi takoj spet odpret, ampak je potrebenih več poskusov, kar je lahko dolgotrajno in boleče (ker vem, da je posredi nekaj hujšega, ampak to mi dela že, odkar imam računalnik - 2 leti). Kako pa je z zaprositvijo za fiksno IP števiko?
Pa ko se že glih javljam, ali bo liga v 3 spet brez obvezne trojke (nikjer nisem tega zasledila)?
Tudi meni je lani nekajkrat prekinilo povezavo, z novo verzijo se mi zaenkrat še ni zgodilo nič podobnega (imam kabelski internet prek UPC Telemacha), enostavno mi je sredi igre napisalo: Povezava prekinjena ... :mad: Ko sem povprašal na UPC Telemach, so mi "prijazno" odgovorili, da se to pač lahko občasno zgodi in da je to nekaj normalnega ... Je pa moteče, in Mexi, tudi moj računalnik si "vzame čas", ko spet postavlja Windowse ... :mad:
Moram se pohvalit, da se meni to ne dogaja. Mogoče je res to od koga je internetna povezava. Jaz imam Triero in nimam nobenih problemov.
prekinitev linije se tudi meni z novo verzijo še ni zgodila, prej pa se je to občasno dogajalo. Prav tako kot Damjan imam Telemachov kabelski internet
andrejpola
09-02-2007, 15:12
Moram reči , da imam jaz tudi ADSL preko SIOLA in da teh težav nimam , je pa tudi res , da računalnik deluje brez težav in ga brez problemov tudi ugašam in prižigam , zato vsem tistim , ki "padajo " dol priporočam , da si najprej uredijo svoj računalnik , saj z tem ko imajo težave oni , povzročajo nemalo "dobre" volje nam vsem s tem , ko sredi igre "zmrzujejo" in nas tako prisilijo , da če hočemo dokončati igro - moramo igrati s (SLAVKO , brez zamere) SILIKONSKO BLANCO.
TOREJ - uredite si najprej svoje mašince!!!
Nikoli se ne boj narediti česa, česar ne znaš.
Zapomni si: Noetovo barko je gradil amater, Titanik pa profesionalci.
To je zato ker si ti aktiven na forumu, drugi pa ne! Lp
winersnicl
15-02-2007, 13:34
Meni prekine internetno povezavo vsake 24 ur (menda zato, ker se mi zamenja IP številka) (adsl). Ali lahko preprečim, da se bi mi to zgodilo ravno sredi tekme tako, da pred tekmo preprosto prekinem povezavo, da mi začne na novo šteti 24 ur? Malo preveč enostavno se mi to zdi ... Ne mi rečt, naj resetiram računalo, ker se mi včasih nočejo windowsi takoj spet odpret, ampak je potrebenih več poskusov, kar je lahko dolgotrajno in boleče (ker vem, da je posredi nekaj hujšega, ampak to mi dela že, odkar imam računalnik - 2 leti). Kako pa je z zaprositvijo za fiksno IP števiko?
Pa ko se že glih javljam, ali bo liga v 3 spet brez obvezne trojke (nikjer nisem tega zasledila)?
ja lahko nastimas da ti menja IP kadar hocs, mislim da moras na ruterju, ce ga mas ,al pa kje drugje, ce ga nimas :) takrat ko hocs da se ti menja IP restartat internetno povezavo
men je tud med tarokom ven metal zaradi tega pa sem nastimal da mi zdej IP menja sredi noci, tko da je zej kul
upam da ti bo tratal!
lp
Da, tud letos se bo liga v3 igrala brez obvezne trojke.
LP
Mene pe zanima,če bo tudi vnovi verziji Taroka štekalo:confused: . Namreč, ko je nek igralec dal naprej in je v tem trenutku drugi igralec nekaj povedal po internem chatu, je igra pri igralcu, ki je dal naprej šteknila:mad: . Zelo neprijetno za tega igralca, saj v bistvu ni sam povzročil prekinitve:( .
Se vidimo na tekmah in dobre karte :)
Jankoo, na žalost se igralci ne držijo nasveta, da se med licitacijo nej nebi pisalo, ker je potem večja verjetnost, da komu "zašteka", tudi meni se je to že večkrat zgodilo, pa sem mogla it ven pa nazaj noter.
LP, Poly
Mi smo preklopili na omrežje T-2. Kako bo, bom pa še videla. Lp
Mi smo preklopili na omrežje T-2. Kako bo, bom pa še videla. Lp
jaz sem že lep čas na t2 pa nimam nobenih problemov
Med licitacijo ne sme pisat sklicatelj, ker sicer ziher "zašteka". Ni problem v chatu na kar marsikdo namiguje in kriči ugasnite chat. Samo sklicatelj naj dostojanstveno molči in bo šlo.
Matjaz102
24-05-2007, 11:27
V zadnjih dneh opažam nenavadno veliko težav s prekinjanjem povezave .Upam,da je to prehodno,saj bododo v nasprotnem velike težave pri igranju lige.Naj poudarim,da nimam nobenega programa, ki bi lahko motil.
maticdare vama pa kar redno prekinja , sploh če sta zadnja,pri meni sta na črni listi:confused:
Opravičujem se vsem,ko me je metalo ven,nisem mogu najti napake,redno sem čistil kompjuter,modem resetiral,na koncu sem ugotovil,da RUTER ki sem ga imel ni bil vreden počenega groša,tako da sedaj ko sem kupil novega ( sicer sem res odštel malce več eurov ),sem ugotovil,da je bilo nesmiselno šparati na opremi!!
Prej me je metalo tudi 10 x dnevno z neta!!Sedaj sem že 1 teden nonstop na netu,in me še ni nikoli ven vrglo!!
Opravičujem se vsem,ki sem jim prekinjal igro,resnično ni bilo namerno!!!
lep pozdrav
LOJZEK
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.