View Full Version : Predčasna prekinitev
vladek26
24-07-2007, 09:02
Živjo!
Vsem poštenim igralcem taroka.Veliko igralcev je prijavljenih v Tarok.net,kateri če imajo v 14 igri slab rezultat,prekinejo igro.To tudi naredi sklicatelj.Kako bi naredili eno Črno Listo,tukaj na forumu,da bi vsi lahko videli kdo je na listi,in kdo počne takšne neumnosti.
Ljubitelj taroka
vladek26
Vladek bodi vedno ti sklicatelj, pa ne bo težav z zapiranjem igre, pa še v igro jemlješ tiste, ki jih želiš, ostale odkloniš (kot si že mene npr.). :D :D
Pa dobre karte
vladek26
25-07-2007, 10:16
Vladek bodi vedno ti sklicatelj, pa ne bo težav z zapiranjem igre, pa še v igro jemlješ tiste, ki jih želiš, ostale odkloniš (kot si že mene npr.). :D :D
Pa dobre karte
Gospod Poly!
Motiti se je ljudski.Nikoli te nisem odklonil iz preprostega razloga ker nikoli nisem bil sklicatelj.Nemorem nastaviti ruterja.Mi je vseeno ali verjameš ali ne
Lep dan
Motiti se je človeško, zato se ti opravičujem, ker sem zgleda zamešala tebe z nekom drugim.
Vladek, tale tvoj ruter ti pa že res dolgo greni tarokaške užitke. Pokliči v Emisijo na Duplico, prosi za serviserja Saša, povej,kaj te muči in prepričan sem, da boš že isti dan skliceval tarokaše od blizu in daleč. Zastonj ti pa tega tudi on ne bo naredil.
Lep pozdrav
vladek26
26-07-2007, 05:59
Vladek, tale tvoj ruter ti pa že res dolgo greni tarokaške užitke. Pokliči v Emisijo na Duplico, prosi za serviserja Saša, povej,kaj te muči in prepričan sem, da boš že isti dan skliceval tarokaše od blizu in daleč. Zastonj ti pa tega tudi on ne bo naredil.
Lep pozdrav
Hvala za nasvet.Vem kje so.Moj sosedje.Kaj pa ti od kod si.
Lep pozdrav
Njihov sosed.
Lep pozdrav
Živjo!
Vsem poštenim igralcem taroka.Veliko igralcev je prijavljenih v Tarok.net,kateri če imajo v 14 igri slab rezultat,prekinejo igro.To tudi naredi sklicatelj.Kako bi naredili eno Črno Listo,tukaj na forumu,da bi vsi lahko videli kdo je na listi,in kdo počne takšne neumnosti.
Ljubitelj taroka
vladek26
Pridružujem se tvojim besedam Vladek in lep pozdrav vsem tarokašem.Sem eden od fer igralcev.Igram od začetka do konca neglede na rezultat,ker igram za zabavo.Ne pa tako kot eni ko se jim gre samo za zmago,pa prekinjajo igro,pa da bi vsaj tisti ko to delajo vsaj nekaj napisali ali pa se vsaj zlagali,tega ne razumem.Zakaj sploh igrate, če to delate?Imam jih kar nekaj na črni listi,katere bom sedaj vse zbrisal in nanovo začel.Toliko v vednost vsem tistim ki ne igrate fer,in boste igrali z mano.Prav lep pozdrav vsem in ob uživanju fer igrah ob tariku. Jurij.(pošteno je to tako težko?)
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.