PDA

View Full Version : 2. Kostanjev Piknik V Malečniku

iztokD
11-09-2007, 12:43
Drage tarokašice in tarokaši!

Leto dni je okoli in zopet smo se odločili, da organiziramo kostanjev piknik v Malečniku.

Zadeva bo potekala 13.10.2007, s pričetkom ob 11.00 uri. Glede na možnost slabebga vremena ( upajmo da ne :D :D :D ) smo omejeni s številom udeležencev in sicer 80 do največ 90.

Vaša udeležba bo znašala, kot za ostale, 20 E, prijave pa z navedbo števila prijav, prosim pošiljajte na iztok.drobne@amis.net!

Vodstvo TAROK.NET pa ob tej priliki naprošam, da objavi piknik v oglasnem prostoru programa.

Podrobnosti o srečanju še sledijo.
Lep pozdrav vsem in na skorajšnje snidenje

iztokD

klamboru
01-10-2007, 18:53
rad bi se prijavo na kostanjev piknik

Damjan_
01-10-2007, 18:56
Malce poglej prejšnji post, točno piše, kam poslati mail s prijavo ...

Lep dan, vsem kostanjarjem pa obilico užitkov, mene žal zaradi službenih obveznosti ne bo, si bom pa v Ljubljani privoščil ta veliko porcijo v ta namen!

mici
06-10-2007, 19:28
Živjo družba!

Jaz upam, da bom prišla ni pa 100% sam za kako urico ali 2 če mi seveda uspe. A se morem pol tudi prijavt?
Če me seveda sprejmete :)

iztokD
07-10-2007, 21:44
Živjo družba!

Jaz upam, da bom prišla ni pa 100% sam za kako urico ali 2 če mi seveda uspe. A se morem pol tudi prijavt?
Če me seveda sprejmete :)

Draga Mici

Seveda si dobrodošla, ampak prijava je vseeno potrebna. Ne mi zamerit, ampak lansko leto smo imeli vsaj 10 % eno ali dvournih obiskovalcev, ki pa so potem ostali do konca in fino jedli in pili na račun ostalih tarokašev, rad pa bi, da se kaj takega nebi ponovilo.

Upam da nisi zamerla, ker ni bilo namenjeno tebi osebno ampak za vse, ki se mislijo oglasit za urco ali dve.

Iztok

joka
12-10-2007, 11:58
Pozdravljeni Tarokaši !
Samo erepliko bi imel Iztoku gleda na tistih 10 % ki kao niso poravnali prispevka za piknik. Mislam, da je bila takšna samo 1 oseba ostalih 100 pa je poravnalo svoje obveznosti.....vsaj kolko sem bil jaz informiran....pa brez zamere LP joka! :p pa uživajte !

mici
12-10-2007, 17:03
Ja komej sedaj sem si uredila če še ni prepozno. Lahko me štejetekot 1 osebo.
Upam da ni prepozno.