View Full Version : "Zaključek leta 2008"
Za spremembo, bi letos novo letno fešto imeli že marsikomu na znanem in lepem placu v savinjski dolini, točneje pri Prodniku na Ljubnem ob Savinji in to 29.11.2008 s pričetkom ob 17 uri.
Vabljeni vsi z dobro voljo in željo, da se v letošnjem letu še enkrat vidimo, objamemo, zaplešemo (če bo kdo nam lepo igral) pa tudi katero v živo odigramo.
Cena večerje (2 vrsti juhe, topli bife z več vrst mesa in različno prilogo, solata in sladica) z aperitivom in kislo juho je 18 € / osebo
Pijača v ceno NI vključena.
Ostale podrobnosti (lokacija, prenočišče ipd....) si lahko sami ogledate na www.prodnik.com
Prijave zbiram do 24.11.2008 na naslov ivabr@email.si.
Lep pozdrav
IvaVe
Se že veselim srečanja in prav je, da se spodobno poslovimo od leta 2008 in pozdravimo novo prihajajoče z lepimi željami. Da bi bilo vsaj tako kot je to, ki se izteka; lahko je boljše, samo da slabše ne bo...
Upam da se zberemo v čimvečjem številu; če ima kdo težave s prevozom, naj pa kar pogumno javi na forum; za vsako težavo se najde rešitev!
In še obvezna oprema: DOBRA VOLJA!!!
Pa lep pozdrav do snidenja....
Tarokaši!
Bliža se naše srečanje 29.11 pri Prodniku na Ljubnem ob Savinji in se še lahko kdor se je premislil naknadno prijavi vse do petka 28.11 zvečer - nekje do 20 ure, ker bom morala potem povedati končno število zaradi večerje.
Veselim se srečanja :)
lp Iva
Se že veselim srečanja in prav je, da se spodobno poslovimo od leta 2008 in pozdravimo novo prihajajoče z lepimi željami. Da bi bilo vsaj tako kot je to, ki se izteka; lahko je boljše, samo da slabše ne bo...
Upam da se zberemo v čimvečjem številu; če ima kdo težave s prevozom, naj pa kar pogumno javi na forum; za vsako težavo se najde rešitev!
In še obvezna oprema: DOBRA VOLJA!!!
Pa lep pozdrav do snidenja....
Pozdravljeni!
Ker mi je odpadel obljubljeni prevoz me zanima če gre kdo na srečanje iz Mb ali pa CE in bi me bil pripravljen vzet s sabo do mesta srečanja.
LP dikida
BingaBonga
30-11-2008, 22:11
Iva,
se oproscam, ker me ni bilo, toda:
1. Opravicila sem se Noniki in vas vse lepo pozdravila;
2. Grdo vreme je bilo;
3. Od TS do zabave in nazaj je cca 350 km in ponoci ne vidim prav dobro voziti, ce ni avtocesta.
Upam, da ste se lepo imeli,
in ce kdo hoce, lahko npr. v soboto 6. ali pa 13.12 pride v Ts, igrali bomo tarok, potem bomo sli na pico, pol pa se plesat,
IVA pa lahko prespi pri meni, pa se ena, al pa njen ..... :D ;)
Vabljena tudi Nonci s frajarjem, za prespat pa se ve, kje lohk!!!!
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.