PDA

View Full Version : Težave S Programom

joze18
28-10-2008, 20:54
Onemogočen dostop do programa

Hotel sem odigrati poizkusno tekmo in se sploh ne morem prijaviti. To se mi v dveh letih še ni godilo.
Pri poizkusu prijave je izpisano. "prijava ni veljavna ali je potekla. Problem pri prijavi ali strežnik ni dosegljiv." Pred tem mi je nekajkrat pisalo, da se sem uporabniško ime uporabljati le na enem računalniku. Preveril sem prenosnik in celo izbrisal program iz njega in poskusil ponovno. še vedno isto. Kot sem že napisal to se mi v dveh letih še ni zgodilo. Kaj naj storim v primeru, da se to zgodi v 1. kolu nslednji teden. Naj še omenim, da sem pred uro in pol igral normalno za trening kot tudi v nedeljo normalno v LK.

Hvala za morebiten nasvet kograkoli.

Vera
01-11-2008, 20:11
joze18

Najprej povej, na kolikih računalnikih si tisti dan igral prijateljske igre taroka?
Priporočam ti, da ob dnevih ko je ligaška tekma ne igraš taroka na nobenem drugem računalniku, kot samo na tistem, na katerem boš zvečer igral tekmo.

*e opozorilo,ki pa velja za vse ostale igralce. Kdor igra tarok preko neta na večih različnih računalnikih, naj nikar na nobenem ne pusti opcije "zapomni si geslo", kajti mimogrede lahko nekdo klikne ikono taroka in že je nastal problem.

Lep pozdrav
Vera

joze18
04-11-2008, 13:16
Če prav razumem lahko igram tudi na prenosnem, ko seveda ne na stacionarnem PC-ju samo odjaviti se moram. No v izogibproblemom bom seveda raje igral kar na starem samo za vsak slučaj, če slučajno crkne je pa dobro, če lahko odigraš na drugem. Glede možnosti ena licenca = eno uporabniško ime - ne pa en računalnik, meni to seveda ni logično, da mi nekdo odredi, da moram igrat pa glih na tem in tem računalniku, seveda se strinjam, da ne morem na obeh hkrati. O tem sem pisal tudi Slavkotu, če je kakšna možnost za v bodoče.
Lep pozdrav in hvala za namig.

Vera
05-11-2008, 22:07
Sedaj ti bom preprosto razložila.
Če si npr. zjutraj igral na stacionarnem PC-ju in potem čez dan na prenosniku zvečer ne moreš več igrati na stacionarnem ampak lahklo samo še na prenosniku isti dan.

To pomeni, da v istem dnevu lahko samo enkrat zamenjam računalnik ali lokacijo.

Zato sem ti napisala, da v takem primeru nikoli ne imejodklukane opcije "zapomni si geslo".

Kar pa se tiče sklicateljstva, imaš pa verjetno urejeno samo na enem računalniku in če si sklicatelj, tisti dan igraj samo na tistem računalniku, na katerem si lahko sklicatelj, da slučajno ne pride do težav pri tekmi