View Full Version : ukinitev +-0,5 točk
Zanima me, kako to, da je bilo ukinjeno pravilo -+ 0,5 točk v primeru, da si sklicateljstvo moral prepustiti in da je bilo to objavljeno šele po 10.9.2009, ko smo podaljšali zlato članstvo in nekateri ostali z dolgim nosom, ker v ligi ne moremo igrat.
Hvala za ogovor
Moram popraviti zlato zaradi netočnih navedb:
- pravilo +-0.5 točk je bilo izbrisano iz navodil (pravilnika) že pred 1.avg.2009. 10.sep.2009 je predsednica komisije le zahtevala, da se to izrecno napiše, da to pravilo ne velja več
- če nekdo nima naštimanega sklicateljstva, lahko kljub temu igra v ligi
Spoštovana Zlata in ostali tekmovalci na tarok.netu,
dne 11. 09. 2009 je komisija soglasno sprejela sklep, da se ukine "nagradnih" 0,5 točk za "nadomestno" sklicateljstvo, ker teh pol točke ni dosti doprineslo k skupnemu rezultatu, skrbnikom in tekmovalni komisiji pa je povzročalo kar nekaj več dodatnega dela in tudi preglavic.
Zdaj se tekmovalci med seboj že toliko poznamo, da se menda lahko prijateljsko dogovorimo, če ima kdo tehnične težave in v konkretnem primeru ne more sklicati igre. Tako bi naj bilo in tako smo prepričani, da tudi bo. Čar je v igri in v tekmovalnem duhu in upam, da sprejeti sklep ne bo vplival na odločitev o nadaljnjem tekmovanju na tarok.netu.
Veselimo se novih iger z vami in vas pozdravljamo!
Za tekmovalno komisijo,
Tina.
Tudi sam se strinjam z to odločitvijo. Večkrat sem brez problema in dodatnih točk bil sklicatelj namesto koga, zgodilo pa se mi je tudi, da se kdo ni mogel prijaviti k meni (čeprav je to prejšnje in naslednje dni potekalo ok).
Verjamem, da smo toliko zreli, da si vsak poskusi urediti sklicateljstvo, če pa kdaj ne gre, se že dogovorimo, oz. je v pravilih določeno.
Lep pozdrav, po ligi že diši !
BingaBonga
11-11-2009, 07:00
bravo, da tega ni vec. :D :D :D
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.