View Full Version : Novi forum
Drage ljubiteljice, spoštovani ljubitelji mrežnega taroka!
Končno smo uspeli postaviti novi forum, ki bo nadomestil prejšnjega. Forum še ni v celoti urejen, predvsem ga bo potrebno še prevesti. Vendar upam, da ga bomo lahko uporabljali.
Prosimo vas, da vse težave, na katere boste naleteli, obvestite moderatorje ali administratorje foruma. Preberite si tudi pravila glede uporabe foruma.
Prav tako bomo v nadaljevanju poskušali odgovoriti na vprašanja, ki so se vam med tem časom pojavila. Predvsem: kaj je z ligo, kaj je z novo verzijo, kaj je z zvezdicami, top listo in podobno.
Želim vam veliko prijetnih trenutkov ob igri tarok.
Slavko
Pa da vidimo kaj bo....:)
Lp
Bravo! Tole pa je res krasen začetek v novo tarok-sezono!
Bravo! Tole pa je res krasen začetek za skok v novo sezono! Čestitke in vse dobro naprej v rasti in razvoju novemu Tarok-forumu!
Pa lep pozdrav,
Lep zimski dan !
To je pa super, če je štartal novi forum, potem smo lahko sigurni, da
bo zaštartala tudi nova top lista in pa liga, katero vsi nestrpno pričakujemo !
Kar tako naprej Slavko in sodelavci pa bomo spet lahko vsi pravi pristaši taroka srečni in veseli, da bomo lahko kaj počeli v teh zimskih dneh, ki
se nam obljubljajo !
upam, da bo kmalu vse urejeno......:)
upam, da bo kmalu vse urejeno......:)
Jaz sem tudi zelo vesela, ko vidim, da se bomo ponovno začeli bolj aktivno družiti skupaj!
Čestitke vsem, ki se trudite!
:) vaša soseda
Čestitke vsem, ki se trudijo za lepši in boljši forum in igro tarok. Nada
Vso srečo vsem in veliko obiskov.
Zaenkrat moram rečt, da je forum po izgledu in urejenosti zelo v redu :cool: . Fajn bi pa blo, da bojo vodilni še tako nadeljevali z skrbo tako za forum kot program tarok.net.
*e komentar glede nove verzije:
Moram rečt, da sem kar presenečen, da je tako dobro uspela, razen mogoče kako podrobnost bi se dalo popravit, ampak to je že odločitev in stvar vodilnih, seveda pa tudi ostalih, ki bojo/-mo predlagali, če je kaka pomankljivost pri programu ;) Predvsem sem vesel, da ste zamenjali slike od računalniških igralk, ker prej so kaj bulile vate z modrimi okami :D in da ste spremenili ozadje iz zelene na modro.
*e tako naprej! :cool:
Pohvale vredno. Super ste uredili in upam, da bo tako potekalo tudi tekmovanje.:) :) :)
LP!
Vse pohvale programerjom in ostalim ki so sodelovali pri nastanku tega foruma.
Res ste se potrudili.
Pozdravljeni vsi ljubitelji taroka in seveda Slavko,
končno nam je omogočen forum, ki je super. Imela sem težave s prijavo v forum vendar stvar sedaj deluje in me prav veseli, da bomo lahko ponovno čvekali in delili svoje misli.
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.