PDA

View Full Version : še enkrat WEB

dikida
24-12-2009, 11:39
Zanima me kaj je narobe s programom, kajti v web igri v 4 mi je ta mesec že 2x zablokiralo in to tako, igrala sem 3 in hotela napovedat kralja pa mi je kar izpisalo kralja, zraven pa napisalo naj izberem kralja in zablokiralo vse in nisem mogla več igrat. To se je danes zgodilo v 7 igri, v začetku meseca pa v 13 igri.
Lep pozdrav dikida

Istočasno izkoristim priliko in vsem tarokašem zaželim vesel božič in srečno 2010 in lepe igre.

Slavko
04-01-2010, 19:19
Za WEB TL igre je v pripravi nova izboljšava - popravek. Pri tem naj ne bi prihajalo več do prekinitev igre (zmrznitve) oz. bi jih naj bilo minimalno. (Poleg tega so v pripravi še številne izboljšave pri igri v štiri). Izid te verzije je predviden v 2. kvartalu 2010.

looser11
07-01-2010, 18:05
Če se web že izboljšuje, bi bilo enkratno, če bi se lahko igral vse dni v mesecu in ne samo 10 dni.Upam, da bi se to lahko uredilo, kajti kar nekaj nas je, ki bi ga z veseljem igrali cel mesec. Lep pozdrav!

Slavko
16-01-2010, 10:47
Glede prvega vprašanja priporočam, da se držite priporočil, ki so objavljena v rubriki Pomoč. Pri zadnji igri priporočam, da počakate kakšne tri sekunde, da program 'obdela' podatke, preden jih pošlje na WEB.
Glede drugega vprašanja pa predlagam, da se obrnete na skrbnika lige oz. komisijo.

dikida
19-02-2010, 09:15
Imam naloženo novo verzijo, toda web iger ne morem igrati. Sprašujem kaj naj naj naredim, da bom lahko normalno igrala. Ko hočem igrat web se mi pojavlja vsak dan ista napaka. Vedno je prva igra za web, ko pa odigram 16 iger mi napiše predhodna tekma je bila prekinjena in seveda rezultat eror in to v igrah v 3 in v 4.
Prosim za odgovor.
Pozdrav dikida

Slavko
20-02-2010, 18:26
Predlagam deinštalacijo programa. Pobrišite tudi mapo C:\tarok2010\ z vso vsebino (uporabite Windows Explorer), ter nato na novo kreirajte mapo C:\tarok2010\ in na novo inštalirajte program. (Geslo ostane enako, ponovno pa je treba nastaviti program tarok.exe med izjeme v Nadzorni plošči).

dikida
21-02-2010, 12:51
Predlagam deinštalacijo programa. Pobrišite tudi mapo C:\tarok2010\ z vso vsebino (uporabite Windows Explorer), ter nato na novo kreirajte mapo C:\tarok2010\ in na novo inštalirajte program. (Geslo ostane enako, ponovno pa je treba nastaviti program tarok.exe med izjeme v Nadzorni plošči).

Že 2x naredila deinštalacijo in vse na novo naložila, pa se pojavi vedno ista napaka.
Bom pač poskusila drugi mesec igrat za web če bo šlo.
Lp

Slavko
21-02-2010, 17:53
Če zdaj ne gre, potem tudi naslednji mesec ne bo šlo.
Ne vem katere Windowse imate (XP, Vista, 7). Pri XP so pri inštalaciji lahko določeni problemi. Predlagam, da še enkrat pobrišete mapo C:\tarok2010. Nato inštalirajte program po navodilih, ki so na strani:
http://www.tarok.net/prenos.php

cokec
23-02-2010, 15:36
Kar se tiče igre na Web s strani računalniških igralk je opazna njihova boljša igra
z novo verzijo programa in pa tudi napaka, ki jo v prejšnji igri nisem zasledil namreč: Najmanj štirikrat se mi je zgodilo, da sem igral barvni valat s soigralko
pa mi je na pobrano barvo z rufanim kraljem na plano prinesla drugo barvo (ponavadi platelca). V prejšnji verziji je vedno na omenjeno situacijo prinesla
taroka. Je to pomankljivost v programu ali namerno da ne raskiraš preveč. Hvala za odgovor. Lp cokec

Slavko
23-02-2010, 17:34
Kot ste lahko opazili je v verziji 0.3807 igra računalniških igralk v štiri bistveno izboljšana. Izboljšave so potrebne še pri barvnem valatu, beraču in solo igri.

Slavko
23-02-2010, 19:20
Nekateri uporabniki so sporočili, da jim pri novi verziji pri igri za web TL na koncu javi napo.
Rešitev: pobrišite mapo C:\tarok2010\ (z Windows Explorerjem) in na novo inštalirajte program.