View Full Version : Pisanje točk na WEB
Živjo!
Slavko, zakaj mi ( danes že tretjič v zadnjih 14 dneh ) včasih napiše takole:
Datum v računalniku ni pravilen! Zato točke ne bodo pripisane.
Ponovno sem takoj preveril in moj računalnik ima pravilen datum.
Vnaprej hvala za pojasnilo.
Sicer pa vse pohvale in kar tako še naprej.
Lep pozdrav!
MAREK
Za zdaj ugibam:
- morebiti je šlo za igro okrog polnoči (informacija bi bila dobrodošla)
- morebiti je format datuma nastavljen tako, da ga strežnik ne prepozna
- za vsak slučaj še preveriti letnico in mesec datuma
Živjo!
Slavko, zakaj mi ( danes že tretjič v zadnjih 14 dneh ) včasih napiše takole:
Datum v računalniku ni pravilen! Zato točke ne bodo pripisane.
Ponovno sem takoj preveril in moj računalnik ima pravilen datum.
Vnaprej hvala za pojasnilo.
Sicer pa vse pohvale in kar tako še naprej.
Lep pozdrav!
MAREK
Tukej ni nobenega problema. Enostavno začneš novo igro in iz katere ti bo točke vpisalo v lestvico Web.
Napaka se izpiše, ko se poskuša doseči rezultat na nekorekten način. Zaradi tega bo verjetno že v maju izšla nova verzija.
BingaBonga
11-05-2010, 14:00
Top lista na strezniku zaprta.
Tocke ne bodo pripisane.
Tole mi pise!
Ko sem pogledala lestvico sem videla, da imajo nekateri ze po 11 iger. Hotela sem igrati 11. igro, toda ugotovila sem, da nimam nove verzije 0,3909, npr. Lepo se vidi, da sem prva do 10. tock. In zdaj, ko hocem igrati naprej ali v 3 ali v 4, mi vedno isto pise!
Kaj pa zdaj? Pa tko lepo sm bla prva! :D
BingaBonga
12-05-2010, 08:33
V 3 in 4 imam ze 10 koncanih iger.
Ko hocem igrati 11. igro mi pise 1. igra, jo igram. Ko koncam se nic ne spremeni, vedno sem na 10 odigranih iger.
Slavko, ce se ne da nic narediti je najbolje, da mi pobrisete vse tocke v 3 in 4 pa zacnem od zacetka, ne, ker drugac me samo mucite, mucite tudi robotke, ki so se kar nekako unesle in veselo igramo skupaj. No tko!
Ps:
Vsakic, tudi ce robotka igra z mano, ji, ce le morem, vzamem 21-tko! To je za vse hudo, kar so mi v pretklosti naredile! :D
BingaBonga
24-05-2010, 09:37
NOVOST :mad:
Ker nikakor nisem mogla odigrati 11. igro, sem vse igre pobrisala in zacela znova.
Ko po 10. igri v tri pogledam rezultat vidim, da mi tock sploh ne sesteva, ker jih imam samo 127!
Niti v 4 jih ne steje, ceprav mi vsakic na koncu pove, koliko tock sem dosegla, jasno nikoli manj od recimo 60. Torej bi morala imeti v 3 ze npr. 600 tock in ne samo 127. V 4 je situacija ista, samo da imam 12 iger.
KAJ JE ZDEJ TO? :confused:
NOVOST :mad:
Ker nikakor nisem mogla odigrati 11. igro, sem vse igre pobrisala in zacela znova.
Ko po 10. igri v tri pogledam rezultat vidim, da mi tock sploh ne sesteva, ker jih imam samo 127!
Niti v 4 jih ne steje, ceprav mi vsakic na koncu pove, koliko tock sem dosegla, jasno nikoli manj od recimo 60. Torej bi morala imeti v 3 ze npr. 600 tock in ne samo 127. V 4 je situacija ista, samo da imam 12 iger.
KAJ JE ZDEJ TO? :confused:
Kaj te muči?? Majico bi rada imela....po novem dobi majico tisti,ki bo na koncu ZADNJI(trenutno sem JAZ):D
BingaBonga
01-06-2010, 09:52
RobertH
Ja,ja, sam da ne bos pol zacuden, k bos dobu strgano! :D :D :D
RobertH
Ja,ja, sam da ne bos pol zacuden, k bos dobu strgano! :D :D :D
Danes je to v modi...:p
Forum v3.6.1, Copyright ©1996-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.