![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Krogce, kvadratke, trikotničke, stožce in kar je še takšnih matematičnih pojmov, ti radodarno prepuščam, ker so mi zvezde dosti lepše. Z branjem objav na tvojem forumu pa ne bom zapravljala svojega dragocenega časa. Hvala za ponudbo, ampak ne, hvala!
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdravljeni!!
V Vintarovcih na zaključku ligaškega tekmovanja smo se pogovarjali tudi o TOP LISTI.....Sam res ne igram za Top listo in igram le 3-5 partij z Vami v živo na teden,ker me na mojo žalost res vzame ogromno časa! Prav včeraj sem malce gledal TOP LISTO; sam nimam nič proti če Vi igralci igrate cel dan sam tarok saj zaradi članarin imamo tudi pravico igrati!Vem da ste eni zelo zadovoljni,da obstajata TOP LISTI tako v 4 kot v 3+1!! Sam pa sem opazil,da imamo kar 3 -triTOP LISTE....Na etarok.com danes vodi na TOP LISTI gregorr,na tarok portalu v 4 vodi Anab ,v 3+1 pa vodi Krasnaja!! Katera TOP LISTA je res prava?? Lp |
|
|
|||
|
|||
|
TOP LISTA TAROKA�*EV
igre z računalniškimi igralkami Pa ti gledas web top listo v 3 in 4! Vsem je jasno, da se te igre igrajo samo z robotkami!!! in tako je jasno, da je 1 zmagovalec v 3, drugi v 4 (lahko je tudi isti) in na koncu je nagrada MAJICA!!! TOP LISTA TAROKA�*EV ta je cisto spodaj, tocke se dobijo z igro z ZIVIMI IGRALCI!!!! Prvi je gregorr, do danes 24.5.2010. Brez veze sprasevati, ce lahko kdaj kaj precitas, ne! Itak pa nisi nov in me cudi to tvoje vprasanje. In ce ti je prav al pa ne, sem ti kar jast strokovno odgovorila, tko da se admini ne mucjo! RobertH
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pravkar sem gledal TOP lestvico z "živimi" igralci in ta mesec sem zbral vsega 26 točk,Gregorr pa 1035 . Včeraj zmaga v 3,danes 2. v 3,imam še nekaj zmag v 4 in nekaj 2. mest(vse skupaj odigral ta mesec od 10-15) in to znaša 26 točk??Saj to nima veze....naj zmaga tisti,ki igra nonstop tarok.....LIGA JE ZAKON!! |
|
|
|||
|
|||
|
šla je Binga Bonga po kosmulje
*la je Binga Bonga po kosmulje, komaj spleza ne drevo, že je Medved pod drevesom, pa pravi Medved: "Pridi dol Binga Bonga, da te imam, da te bom!" A Binga nazaj: "Kako me boš? Me ne boš! Stara sem zate Medved, prestara, a doma imam tri mlade vnukinje. Prvi je ime Trda, drugi Mehka, tretja pa je Odslej." "Prav, pravi Medved, in odide. Binga Bonga pa odhiti domov kot mlada, a komaj zapahne duri, že je Medved pred vrati. Potrka: Tok! Tok! Tok! "Medved tukaj! ""Binga Bonga, daj mi Trdo!" A Binga takole nazaj de: "Trda si je mehko postlala, potem ko je trdo zaspala!" Zdaj spet Medo; "Binga Bonga, daj mi mehko!" Binga: "Ne maram mehkobe, a moja Mehka si je vseeno mehko postlala, potem ko je trdo zaspala! "In Medved zdaj nervozno": "Daj mi odslej!" Binga pogumno nazaj: "Binga Bonga ne bo več goljufala v mrežnem taroku! "Ne, ne bom, se zdaj več ne da!" Takole mi je nevemžekdaj v skoraj na pol odgriznjeno uho nekoč prišepnila moja Binga: "Iztok, vse je sranje, razen scanja, pa še scanje je sranje če ščiješ proti vetru! In nato me pogleda globoko v oči in reče: "Jaz zdaj grem pogumno v gozd odtočit! Ne glej za menoj! Ne zaskeduj me!" In je šla... To je bilo lani na Zavrhu. In se je odpravila proti gozdu, trezna, samo prazno plastenjo od vode , s katero je maloprej tolkla otroke po glavi, se je odpravila. Nekaj časa sem ji sledil, ves trd, a se je izgubila v bujni zeleni junijski praproti. Sumil sem da bo njena plastenka polna scalina, a ni bila, v roki je moja Binga držala lisičko, in takole kikiriknila: "Kikiriki Manja!", je zavpila, "Ženske smo bile vedno bolj iznajdljive od moških, kajne? Manja (ne vem odkod se je kar naenkrat vzela) samo prikima, reče pa nobene. A Peri? Takole Majerholdu nazaj: Niti zakrohotala se ni, moja Manja, čoudni časi prihajajo, medtem ko eden prihaja , drugi odhaja!" Iz Majerholdovega nahrbtnika, v maju 2010.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Letos sem 8 x igrala z istimi! Izgleda, da to listo ureja kaksen novinec, ker leta nazaj se je redko zgodilo, da sem 2 x igrala z istimi. Tukaj itak bo sledila pritozba Slavku. Zdej dam mer, k sm dobra, mal bom pocakala. Citat:
![]()
|
|||
|
|||
|
Grizi me, Binga, grizi! Ne zaslužim si drugega! Kako sem mogel biti tako podel in objaviti eno od zgodbic iz mojega nahrbtnika, pa še resnična ni. Raztrgaj in razgrizi mi uho, in potem me za kazen kliči "Mišek tresouhjlač". A te vseeno ponižno vprašam, Binga: "Dove stai che volano verso gli Zingari Tarok, il mio Binga Bonga?"
Tvoj Majer
|
|||
|
|||
|
Binga Bonga odgovarja : " Majer,la prima tappa è stata a Trieste"
|